Bij uw evenement staat de veiligheid van uw bezoekers, gasten, deelnemers, sporters, artiesten of sprekers natuurlijk voorop. U wilt er zeker van zijn dat de evenementenbeveiliging aan alle wettelijke eisen voldoet, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. En, u wilt zich vooral concentreren op datgene waar uw bedrijf goed in is: een geslaagd evenement organiseren. Zonder dat u zich daarbij zorgen hoeft te maken over crowd management en beveiliging. Dan is Crowd Support uw logische partner. Of het nu gaat om muziek-sport-corporate- of media-evenementen, wij hebben slechts één doel: er samen met u voor zorgen dat uw bezoekers een veilig en prettig evenement beleven.

Jarenlange ervaring

Heeft u bij uw evenement ook behoefte aan verkeersregelaars of parkeerwachten? Dan is ons zusterbedrijf Traffic Support u graag van dienst. Onze collega’s van OnlineTicket en VervoersProjecten Nederland zorgen bovendien voor een snelle en efficiënte afhandeling van parkeren en vervoer. Al deze bedrijven maken samen met ons onderdeel uit van Safety Group: een onderneming die ruim 20 jaar geleden startte als een klein bedrijf dat busreisjes naar grote discotheken in Duitsland organiseerde. Nu zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en negen bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

Historie

Event Travel

De Safety Group, waar Crowd Support onderdeel van uit maakt, vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte begon hiermee in het begin van de jaren 90. Zijn idee sloeg aan onder Nederlandse jongeren en al snel reden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel was geboren, het is 1995.
 

Een logisch vervolg: Traffic Support

Na Event Travel volgde Traffic Support, gericht op de afhandeling van het verkeer en het parkeren. De beroepsverkeersregelaars van Traffic Support werden in heel Nederland al snel een vertrouwd gezicht bij evenementen en infrastructurele werken.
 

Blijvend ontwikkelen

In de jaren hierna bleef Safety Group zich ontwikkelen. In 2009 werd IVON opgericht, het Instituut Veiligheids Opleidingen Nederland. Dit bedrijf verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Voor eigen medewerkers, maar ook voor derden. OnlineTicket volgde in 2011. Dit uitgebreide ticketing systeem bleek een welkome aanvulling voor het dienstenpakket van de Safety Group.

VPN, VervoersProjecten Nederland

VPN is ontstaan uit de activiteiten van Traffic Support en Event Travel. Dit bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden en organiseren van hoogstaand busvervoer. Zij zorgen er met hun kennis van planning en logistiek voor dat de bussen met uw passagiers in de goede volgorde, op de juiste tijd en plaats komen.

Crowd Support

Als je verkeer in goede banen kunt leiden, je in de loop der jaren expert bent geworden op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen, dan kun je ook bezoekersstromen goed en veilig begeleiden. Daarom werd in 2013 Crowd Support opgericht. Dit bedrijf, met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management, voegt een extra dimensie toe aan de Safety Group. Hiermee kan elke organisator van een evenement volledig ontzorgd en ondersteund worden.

Safety Group

Zo heeft de Safety Group zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.

Ons keurmerk

Net zoals u hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn zich hier iedere dag opnieuw, zeer bewust van. Wij zijn er dan ook trots op dat wij het Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche mogen voeren. Dat biedt u de zekerheid dat de beveiliging van uw evenement in goede handen is, dat geeft rust en vertrouwen.

ISO 9001

Wij zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd. Daarmee voldoet Crowd Support aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en aan onze eigen kwaliteitsnormen. In het kort: wij zeggen wat we doen, we doen wat wij zeggen én wij bewijzen het.

Onze werkwijze

U gaat een evenement organiseren en u wilt daarbij in een vroegtijdig stadium deskundig advies op het gebied van beveiliging en crowd management. U wilt namelijk dat uw gasten een veilig en plezierig evenement meemaken, waar ze na afloop met veel genoegen op terug kijken. Dan bent u bij Crowd Support aan het juiste adres.

Lees meer

Dit is wie wij zijn

Als elke schakel even sterk is. Als weloverwogen plannen en oplossingen hun doel treffen. Dán komt alles samen. Op de juiste plek, op het juiste moment en zoals wij het bedacht hadden. Dan is onze kracht zichtbaar en is ons doel bereikt.

Op dat moment weten we waarvoor we het doen. Het geeft ons energie. Om vandaag een stap verder te zetten en morgen voorop te lopen. Want we gaan elke dag voor beter. En slimmer. Zo versterken we alle schakels en zo blijven we ons onderscheiden.

Die schakels ontstaan omdat wij optimaal samenwerken. Vanuit betrokkenheid, openheid en integriteit. Het brengt ons in de juiste flow. Om te presteren en te excelleren. Om samen onze plannen uit te voeren en waar te maken. Dat is ons doel. Dat is onze passie.

Dat is de Crowd Support. Dit is wie wij zijn.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!