Wij veranderen de manier waarop jij naar de beveiliging van evenementen kijkt

Bezoekers willen zorgeloos een evenement bijwonen in de overtuiging dat het evenement goed beveiligd is. Daarvoor brengen we risico’s in beeld en werken we maatregelen uit. Die maatregelen gaan bij ons verder dan de inzet van onze mensen. We integreren de meest geavanceerde beveiligingstechnologie in de vorm van speciaal voor evenementen ontwikkelde sensoren en slimme controles. Op die manier werken we efficiënter, zetten we beveiligers beter in en reduceren we beveiligingskosten, zonder concessies te doen aan het beveiligingsniveau.

Slimmer evenementen beveiligen

Trigion Crowd Support staat voor slimmer evenementen beveiligen. Sinds 2020 doen we zelfs niet anders meer. We besloten om ons hier volledig op te richten door middel van een herpositionering, omdat we geloven dat traditionele evenementenbeveiliging beter kan en onvoldoende toekomstbestendig is. Daarom bieden we een innovatieve benadering op basis van onze ruime praktijkervaring én in de praktijk bewezen technologische oplossingen. In de video hieronder vertellen we wat dat precies betekent.

De voordelen van Trigion Crowd Support en slimmer beveiligen

  • Een specialist met materiedeskundigheid en bewezen daadkracht
  • Kwaliteit en zekerheid naast flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Kostenreductie: hetzelfde of een beter beveiligingsniveau tegen minder kosten
  • Geen beveiligers op plekken waar ze liever niet staan en jij ze liever niet neerzet
  • De meeste geavanceerde en toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor evenement
  • Geen omkijken: vervoer, installatie, beheer en opvolging, zonder zorgen

Veiligheid toekomstbestendig maken voor iedereen

We streven ernaar een toekomstbestendige bijdrage te leveren aan de veiligheid voor het publiek toegankelijke domein, door vanuit onze expertise betrouwbare, professionele en flexibele veiligheidszorg in te zetten.

Dat doen we in een wereld waarin technologie volop in ontwikkeling is en impact heeft op onze manier van werken. Daarom innoveren én investeren we, in onze mensen die centraal staan en techniek die wordt ingezet ter ondersteuning. Want zolang het werk nuttig blijft, blijven we samen toekomstbestendig.

Kunnen we jouw evenement toekomstbestendig(er) maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!