Digitaal waarnemen en automatisch controleren

De inzet van beveiligers voor waarneming en bij controleposten is niet zonder problemen. Verbeter de beveiliging op deze punten en reduceer beveiligingskosten met speciaal voor evenementen ontwikkelde sensing en systemen.

Innovatieve oplossingen door geavanceerde technologie

Trigion Crowd Support loopt voorop, maar niet vooruit. We investeren in de meeste geavanceerde technologie en het ontwikkelen van betere beveiligingsoplossingen, maar zetten deze pas in als de praktijk bewezen heeft dat het werkt. We gebruiken geavanceerde technologie, maar niet meer dan nodig en verliezen nooit de werking en functionaliteit uit het oog. Op die manier maken we het mogelijk de beveiliging van evenementen te verbeteren en efficiënter te maken.

Soorten Sensing & Systemen

Sensing

 • PIDS
 • Panic button
 • Peoplecounter
 • Motion detection

Systemen

 • Smart Security Checkpoint
 • Smart Emergency Exit
 • Security Dashboarding
 • ISR-technologie
Smart Security Checkpoint

Smart Security Checkpoint

De smart security checkpoint verleent en beheert de toegang tot bepaalde delen van jouw evenement, zonder een beveiliger ter plaatse. Slimme sloten en sensoren helpen om ongeautoriseerde toegang tegen te gaan en misbruik te detecteren.

De inzet van een smart security checkpoint is de meest effectieve en efficiënte manier om de toegang tot niet-publieksdelen te beheren. Door deze controles te automatiseren bespaar je kosten en capaciteit van beveiligers, zonder concessies te doen aan het beveiligingsniveau.

De smart security checkpoint is robuust en in korte tijd te plaatsen in iedere hekkenlijn, maar daardoor niet minder betrouwbaar. Het checkpoint is volledig zelfvoorzienend qua stroomvoorziening en verbinding. Een koppeling met ons dashboard geeft inzicht in het gebruik van het checkpoint en stelt in staat tot realtime monitoring. Beveiligers hoeven alleen nog ter plaatse te komen als daar aanleiding voor is.  

Download nu het productblad Smart Security Checkpoint!

Wil je meer weten over deze innovatieve oplossing, de productspecificaties en andere voordelen? Download dan het productblad!

Smart Emergency Exit

Smart Emergency Exit

Een beveiligde nooduitgang speciaal ontwikkeld voor evenementen. Bezoekers kunnen veilig en conform alle richtlijnen vluchten, zonder dat er medewerkers bij de nooduitgang staan. Een panieksluiting (push bar) en slimme sensoren zorgen dat er veilig gevlucht kan worden en het blokkeren van een nooduitgang altijd wordt gedetecteerd. Tegelijk is de nooduitgang beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang en misbruik.

De inzet van de smart emergency exit is een veilige en efficiënte manier om veilig vluchten te garanderen, zonder de beveiliging uit het oog te verliezen of in te leveren op vluchtcapaciteit. Door een koppeling met ons dashboard wordt de smart emergency exit op afstand bewaakt. We ontvangen realtime informatie over benadering vanaf de buitenzijde, gebruik, misbruik en eventuele voorwerpen of voertuigen die de nooduitgang blokkeren. Deze emergency exit is volledig zelfvoorzienend wat betreft stroom en verbinding en kan in iedere hekkenlijn geplaatst worden.

Download nu het productblad Smart Emergency Exit!

Wil je meer weten over deze innovatieve oplossing, de productspecificaties en andere voordelen? Download dan het productblad!

Security Dashboarding

Security dashboarding geeft een realtime overzicht van al onze sensoroplossingen: de smart security checkpoint, de smart emergency exit en al onze losse sensoren voor sensing. Iedere doorgang, iedere nooduitgang en elke sensor is zichtbaar op de plattegrond van jouw evenement. Alarmmeldingen (signaalkleuren of akoestisch) zijn zichtbaar als een potentiële verstoring van de veiligheid zich voordoet. Zo houden we al onze systemen op afstand in de gaten en zien we in één oogopslag waar de beveiliging aandacht nodig heeft.

We zien direct wat waar gebeurt en op basis van ons dashboard kunnen beveiligers informatiegestuurd optreden. Op die manier werken beveiligers efficiënter en kan er op kosten en capaciteit worden bespaard.

De koppeling met onze sensoroplossingen is beveiligd, onafhankelijk van het mobiele netwerk of WIFI en levert geen interferentie op met andere communicatienetwerken.

tt

ISR-technologie

Beveiligers die tijdens een evenement surveilleren, kunnen maar beperkt waarnemen. De publieksdichtheid staat het meestal niet toe om de situatie goed te overzien en de omstandigheden staan al snel een goede observatie in de weg staan. Onze inzet van ISR-technologie, maakt effectieve en efficiënte observatie mogelijk.

Vanuit een overzichtspositie gebruiken we geavanceerde technologie om voor de beveiliging relevante observaties vanaf grote afstand en onder alle omstandigheden mogelijk te maken.

Onder meer lange afstandskijkers, nachtzicht, warmtebeeldcamera’s (en mogelijkheden om die beelden te delen), maken het mogelijk om grote delen van de evenementenlocatie onder observatie te nemen en op afstand te ‘surveilleren’. Beveiligers kunnen op basis daarvan informatiegestuurd optreden. Op die manier werken beveiligers efficiënter en kan er op kosten en capaciteit bespaart worden. Beveiligers kunnen middels spraakverbinding directe informatie ontvangen over de observaties en wat zich buiten hun gezichtsveld afspeelt.

De voordelen van onze Sensing & Systemen 

 • Speciaal voor evenementen ontwikkeld, geen aanpassing nodig aan venue
 • Kostenreductie: hetzelfde beveiligingsniveau tegen minder kosten
 • Quick deployable en stand-alone: geen dataverbindingen of stroomvoorziening nodig
 • Weersbestendig

Wil je meer weten over de verschillende soorten Sensing & Systemen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers. We denken graag mee!