Bij zakelijke evenementen zoals een beurs, congres, productpresentatie of gala-avond gaat het naast de inhoud vooral ook om gastvrijheid. U wilt immers dat uw gasten zich welkom voelen en gastvrij ontvangen worden. Onze medewerkers zijn niet alleen goed opgeleide beveiligers, het zijn ook representatieve gastheren en –vrouwen. Bij hun opleiding besteden wij veel aandacht aan hostmanship en dat merkt u. Want samen met Trigion Beveiliging geven wij een nieuwe betekenis aan gastvrijheid. Dat zullen uw gasten zeker weten te waarderen, daar kunt u op vertrouwen.
 

Hospitality

U wilt de bezoekers aan uw evenement een onvergetelijke dag bezorgen. Een evenement waar ze met plezier op terugkijken. Niet alleen vanwege het programma dat u ze aanbood, maar ook omdat ze zich welkom hebben gevoeld.

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement.

Case: Koninklijk bezoek aan KVK

zakelijk

In april van dit jaar bezochten Koning Willem Alexander en Koning Carl Gustav van Zweden het kantoor van de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Dit was een onderdeel van het officiële staatsbezoek ter gelegenheid van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Zweden.

Crowd Support werd gevraagd tijdens dit bezoek beveiligingsmedewerkers in te zetten waarbij het accent lag bij de aankomst en ontvangst van het koninklijke bezoek. Ongeveer zeven medewerkers zorgden ervoor dat er controle was over wie wel en niet naar binnen mocht en het bewaken van delen die afgesloten moesten blijven.