Van Nelle Fabriek Events staat voor zekerheid

De Van Nelle Fabriek is een oude koffie- en theefabriek die een energieboost geeft. Deze Rotterdamse trots, de eerste daglicht fabriek van Europa en UNESCO Werelderfgoed, biedt met haar industriële en blanco look een perfect decor voor iedere denkbare sfeer en setting. Van internationaal congres, chic galadiner, productlancering of festival, tot vergaderingen en beurzen. De Van Nelle Fabriek kan getransformeerd worden tot welke sfeer je ook wenst. Alles voor blije gasten!

Henk van Maanen, directeur Van Nelle Fabriek Events: “Onze mensen herken je aan hun tomeloze energie. Hospitality zit ze in het bloed. Ons ultieme doel: altijd blije opdrachtgevers en nog blijere gasten. Daarom werken wij graag samen met Crowd Support – zij zorgen voor de perfecte balans tussen veiligheid en gastvrijheid op onze events. Kortom: blije opdrachtgevers, blije gasten en wij dus ook!”

Daarom werken wij graag samen met Crowd Support – zij zorgen voor de perfecte balans tussen veiligheid en gastvrijheid op onze events. Kortom: blije opdrachtgevers, blije gasten en wij dus ook!

Als dienstverlener in evenementenbeveiliging is Crowd Support de zekere factor voor de Van Nelle Fabriek, maar ook bij uw evenement of locatie. Meer weten? Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!