Sport en emotie gaan hand-in-hand. Dat geldt voor de sporters zelf, maar ook voor de bezoekers en supporters. Crowd Support kent de dynamiek én de risico’s die daarbij komen kijken. Met onze expertise op het gebied van evenementenbeveiliging en crowd management dragen wij bij aan de veiligheid van alle aanwezigen. Daarbij is de optimale beleving altijd ons uitgangspunt. Kleine wedstrijden of grote toernooien, wij zetten de juiste man of vrouw op de juiste plek. Zo verbetert Crowd Support de veiligheid en dragen we bij aan een positieve herinnering. Prettig voor u, voor de sporters die deelnemen aan uw event en voor de toeschouwers.

Integrale veiligheid

Als organisator wilt u een in alle opzichten geslaagd evenement neerzetten. Voor wat betreft de veiligheid van uw gasten en medewerkers kunt u daarbij een beroep doen op de professionals van Crowd Support.

Planvorming

Ieder evenement staat of valt met een goed planning en zorgvuldig uitgewerkte plannen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Dat geldt natuurlijk ook voor de veiligheid bij en rond uw evenement.

Case: KLM Open

Hospitality

Het KLM Open, het meest prestigieuze golftoernooi van Nederland maakt deel uit van de European Tour. Het hoogste professionele golfcircuit van Europa. In 2015 vindt het toernooi voor de 96ste keer plaats. Zo’n groot toernooi vraagt ombeveiliging die excelleert in hostmanship. Dit evenement is voor Crowd Support een mooie omvangrijke klus. Van het beveiligen van het terrein, het welkom heten van de gasten tot het regelen van het verkeer en parkeren ter plaatse. Meer dan 50.000 bezoekers ontmoeten onze medewerkers tijdens dit meerdaags evenement. 

Bekijk hier het filmpje van Crowd Support over de KLM Open. Meer informatie leest u op www.klmopen.nl.