Hospitality

Hospitality

U wilt de bezoekers aan uw evenement een onvergetelijke dag bezorgen. Een evenement waar ze met plezier op terugkijken. Niet alleen vanwege het programma dat u ze aanbood, maar ook omdat ze zich welkom hebben gevoeld.

Lees meer

Brandveiligheids check

Brandveiligheid

Brand tijdens uw evenement: u wilt er niet aan denken. Maar bij Crowd Support doen we dat juist wel, wij benaderen brandveiligheid namelijk vanuit preventie. Door het doen van de juiste voorbereidingen en het nemen van de slimste maatregelen, beperken we de grootste risico’s.

Lees meer

Integrale veiligheid

Integrale veiligheid

Als organisator van een evenement wilt u zich 100% kunnen focussen op datgene wat u het liefste doet en waar u goed in bent: een in alle opzichten geslaagd evenement neerzetten. Voor wat betreft de veiligheid van uw gasten en medewerkers kunt u daarbij een beroep doen op de professionals van Crowd Support.

Lees meer

Hond

Hondenbeveiliging

Bij sommige evenementen is de inzet van hondenbeveiliging een waardevolle aanvulling op de beveiligingsmaatregelen die al genomen zijn. De indrukwekkende uitstraling van een politiehond heeft vaak al een sterk preventieve werking.

Lees meer

Werkoverleg

Planvorming

Ieder evenement staat of valt met een goed planning en zorgvuldig uitgewerkte plannen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Dat geldt natuurlijk ook voor de veiligheid bij en rond uw evenement. 

Lees meer