U gaat een evenement organiseren en u wilt daarbij in een vroegtijdig stadium deskundig advies op het gebied van beveiliging en crowd management. U wilt namelijk dat uw gasten een veilig en plezierig evenement meemaken, waar ze na afloop met veel genoegen op terug kijken. Dan bent u bij Crowd Support aan het juiste adres.

Voorbereiding

Wanneer u met ons gaat samenwerken, heeft u gedurende het project te maken met een ervaren en deskundige Project Manager van Crowd Support. U heeft bij ons slechts één contactpersoon, dat is wel zo handig en efficiënt. Wij starten met het analyseren en beoordelen van uw plannen. Daarbij letten we op mogelijke knelpunten en geven we aan welke veiligheidsmaatregelen noodzakelijk en mogelijk zijn. 

Wij ontwikkelen voor u een veiligheidsplan en stemmen dit af met de gemeente, politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten. Onze Project Managers worden door hen gezien als echte experts. Als u dit wenst, verzorgen we namens u ook de vergunningsaanvraag. In het veiligheidsplan gaan we nader in op de maatregelen op het gebied van evenementenbeveiliging, gastheerschap en crowd management. Indien noodzakelijk schakelen we ook de professionele verkeersregelaars of parkeerwachten van Traffic Support in, zodat uw gasten van aankomst tot vertrek verzekerd zijn van professionele begeleiding.

Opbouw

Als u de vergunning voor uw evenement heeft gekregen en u stemt in met het veiligheidsplan dat wij voor u hebben opgesteld, gaan we toewerken naar het evenement zelf. Dat begint met de opbouw van het evenement. U wilt daarbij de zekerheid dat alles volgens wettelijke voorschriften verloopt. Daar hebben wij veel kennis van, dat is voor u dus een zorg minder. Wij verzorgen voor u de beveiliging van de opbouw, ook als deze enige dagen (en nachten) duurt.

Het evenement

Op de dag zelf hoeft u zich om beveiliging en crowd management niet druk te maken. Dat regelen wij allemaal. Onze medewerkers zijn ruim op tijd aanwezig, zien er verzorgd uit en weten wat er van ze verwacht wordt. Daarbij letten ze niet alleen op de veiligheid, maar fungeren ze ook als gastheer, zodat uw gasten zich al direct van harte welkom voelen.

Wij regelen voor u de toegangscontrole, we bewaken statische posities zoals nooduitgangen, en grijpen in als er zich onverhoopt incidenten voordoen. Uw sprekers, artiesten of VIP-gasten worden door onze medewerkers veilig en gastvrij naar de voor hun bestemde locatie begeleidt. Ook tijdens hun optreden of aanwezigheid houden wij een oogje in het zeil.

U wilt natuurlijk tijdens het evenement voorkomen dat er zich opstoppingen voordoen of dat het op sommige plaatsen te druk wordt. Wij monitoren en sturen de publieksstromen continu, zodat de bezoekers zich ontspannen over het evenement kunnen blijven verplaatsen. Uit ervaring weten wij dat dit door uw gasten zeer gewaardeerd wordt. 

Na afloop

Een evenement is voor ons niet afgelopen als uw gasten veilig bij uw evenement vertrokken zijn en op weg zijn naar huis. Voor ons is het pas klaar als de afbouw is afgerond en de organisator en de leveranciers met al hun waardevolle materialen zijn vertrokken. Want ook dat deel van uw evenement wordt door ons desgewenst beveiligd. Ook dat geeft zekerheid.