(Technische) Productie Olympisch Stadion kiest voor zekerheid

Het Olympisch Stadion Amsterdam is the venue of a lifetime. Er zijn al 90 jaar bijzondere evenementen: vanaf de Olympisch zomerspelen in 1928 tot aan de Coolste baan van Nederland in 2018.

“Evenementen die bouwen aan een collectief geheugen, passend bij de kernwaarden waar het Olympisch Stadion voor staat: persoonlijk, authentiek, stijlvol en verrassend. Het zijn deze waarden die ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom voelen. Om een Olympisch niveau van gastvrijheid te kunnen waarborgen hebben we naast ons eigen team ook anderen nodig. Bevlogen vakmensen die ontzorgen en een betrouwbare gastheer/-vrouw zijn. Hierin hebben wij in Crowd Support de ideale partner gevonden. Wij kiezen voor zekerheid en zetten samen graag dat stapje extra.”

Bevlogen vakmensen die ontzorgen en een betrouwbare gastheer/-vrouw zijn. Hierin hebben wij in Crowd Support de ideale partner gevonden. Wij kiezen voor zekerheid en zetten samen graag dat stapje extra.

Als dienstverlener in evenementenbeveiliging is Crowd Support de zekere factor voor het Olympisch Stadion, maar ook bij uw evenement of locatie. Meer weten? Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!