• menu

Test je kennis: aanhouden en uitzetten

Datum geplaatst: 24-08-17

De quiz van deze week gaat over het aanhouden en uitzetten van bezoekers. Wanneer zet je iemand uit en wanneer ga je over tot aanhouden? We vinden het belangrijk dat onze collega's over voldoende beveiligingskennis beschikken.
 
Thema's
We publiceren een keer in de twee weken een quiz. In deze quizjes wordt een tiental vragen gesteld waarmee je heel laagdrempelig je kennis kan "testen". Steeds met afwisselende beveiligingsthema's. De quiz van deze week gaat over het aanhouden en uitzetten van bezoekers op evenementen. Ben jij benieuwd hoe het met jouw kennis staat? Test het hier!

Waarom

Natuurlijk hebben al onze collega's hun beveiligerspas of zijn ze in opleiding. Toch is het actueel houden van de kennis op zijn minst net zo belangrijk. Hierom zijn wij gestart met online quizjes. Deze quizjes zij niet alleen onze eigen collega's, maar voor een ieder die iets met beveiliging heeft: van collega's tot studenten en van concullega's tot partners die hierin geïnteresseerd zijn. Iedereen in onze branche heeft immers baat bij goed opgeleide beveiligers.