• menu

Historische en gezellige Admiraliteitsdagen in Dokkum

Datum geplaatst: 14-09-17

Van 7 september tot en met 10 september vonden de Admiraliteitsdagen plaats in Dokkum. De Admiraliteitsdagen staan in het teken van de historie van de stad. Oude ambachten worden op deze dagen gedemonstreerd en het straattheater brengt u terug naar een historische sfeer.

Tijdens deze dagen hebben wij ruim honderd beveiligers ingezet om de veiligheid te bewaren over ruim 60.000 bezoekers.

De Admiraliteitsdagen staan in het teken van de historie van de stad. Oude ambachten worden op deze dagen gedemonstreerd en het straattheater brengt u terug naar een historische sfeer.

Gedurende de Admiraliteitsdagen was er genoeg te beleven. Zo was er een authentieke schepenwedstrijd, een kermis, een kinderplein en verschillende activiteiten. Ook werden in het weekend verschillende avonden optredens gegeven door Nederlandse topartiesten. Onder andere Sharon Doorson, Miss Montreal en Jeroen van der Boom zorgden voor een geweldige avondshow.

Het waren geslaagde dagen mede dankzij onze beveiligers. Alle dagen waren goed verlopen en er waren geen bijzonderheden. Ook was de sfeer top en heeft de organisator aangekondigd dat het evenement volgend jaar zeker weer terug komt!