• menu

Nieuwsoverzicht

Vijf tips om je nachtdienst door te komen

Als beveiliger draai je regelmatig nachtdiensten. Onregelmatige werktijden, soms weinig slaap, verschillende dagritmes in één week, het kan soms lastig zijn om hiermee te dealen. Daarom hebben we hieronder een aantal handige tips op een rijtje gezet! 1. Goed eten Goed eten is enorm belangrijk. Als je moe bent, vraagt je lichaam om meer energie. Zorg ervoor dat jij voor je nachtdienst je maaltijden alvast voorbereidt. Zowel de maaltijd voor je werkt als de maaltijd na thuiskomst.  Eet dan vooral eiwitrijk en koolhydraatarm voedsel. Eiwitten zorgen ervoor dat je alertheid en energielevel omhoog gaan. Koolhydraten bevorderen juist de vermoeidheid.

Lees meer 

Samenwerking Safety Group en Safesight

 Traffic Support en Crowd Support slaan de handen ineen met Safesight. Safesight ondersteunt veiligheidsorganisaties met innovatieve technologie. Crowd Support en Traffic Support, beide onderdeel van Safety Group, zijn specialisten in dienstverlening op het gebied van evenementenveiligheid, -verkeer en -vervoer. Een samenwerking met Safesight past bij onze ambitie om technologische innovaties en praktijk samen te brengen. De strategische samenwerking is een logisch gevolg van de complementaire dienstverlening. Waar Crowd Support en Traffic Support veiligheidsplannen en mobiliteitsplannen voor veel evenementen opstellen en daar uitvoering aan geven, zorgt de software van Safesight ervoor dat alle betrokkenen die plannen (en de daaruit voortkomende protocollen en afspraken) kennen en uitvoeren.

Lees meer 

Test je kennis: aanhouden en uitzetten

De quiz van deze week gaat over het aanhouden en uitzetten van bezoekers. Wanneer zet je iemand uit en wanneer ga je over tot aanhouden? We vinden het belangrijk dat onze collega's over voldoende beveiligingskennis beschikken.   Thema's We publiceren een keer in de twee weken een quiz. In deze quizjes wordt een tiental vragen gesteld waarmee je heel laagdrempelig je kennis kan "testen". Steeds met afwisselende beveiligingsthema's. De quiz van deze week gaat over het aanhouden en uitzetten van bezoekers op evenementen. Ben jij benieuwd hoe het met jouw kennis staat? Test het hier! Waarom Natuurlijk hebben al onze collega's hun beveiligerspas of zijn ze in opleiding.

Lees meer 

Test je kennis: toegangscontroles bij evenementen

Online kennisquiz We vinden het belangrijk dat onze collega's over voldoende beveiligingskennis beschikken. Natuurlijk hebben al onze collega's hun beveiligerspas of zijn ze in opleiding. Toch is het actueel houden van de kennis op zijn minst net zo belangrijk. Hierom zijn wij gestart met online quizjes. Deze quizjes zij niet alleen onze eigen collega's, maar voor een ieder die iets met beveiliging heeft: van collega's tot studenten en van concullega's tot partners die hierin geïnteresseerd zijn. Iedereen in onze branche heeft immers baat bij goed opgeleide beveiligers. Thema's We publiceren een keer in de twee weken een quiz. In deze quizjes wordt een tiental vragen gesteld waarmee je heel laagdrempelig je kennis kan "testen".

Lees meer