Als u een muziekevenement organiseert, wilt u dat dit een feestje wordt. Uw gasten moeten zich veilig voelen en kunnen genieten van de muziek en van elkaar. Als vooraanstaande dienstverlener op het gebied van evenementenbeveiliging en crowd management services weten wij dat als geen ander. Of u nu een festival, een openluchtconcert of een dance-event organiseert: wij ondersteunen u in de voorbereiding en uitvoering van uw evenement, groot of klein, indoor of outdoor. Wij begeleiden uw gasten voor, tijdens en na het evenement en zorgen ervoor dat ze zich welkom en veilig voelen.

Maar we doen meer dan dat. Ons zusterbedrijf VPN, Vervoersprojecten Nederland, organiseert en verzorgt het busvervoer voor u. U kunt de aanmeldingen voor het vervoer en het evenement via uw bedrijf laten verlopen, maar als u dit wilt kan dit ook online via onze site. Zo heeft u er geen omkijken meer na. Wel zo handig. Wij hebben voor vrijwel elke plaats in Nederland een geschikte opstaplocatie. Voor het informeren van de gasten over de definitieve instapgegevens kan eveneens gebruik gemaakt worden van onze site: de plek waar uw gasten alle belangrijke informatie kunnen vinden en delen. En natuurlijk ziet wij er middels coördinatoren op toe dat alle afspraken perfect worden uitgevoerd.

Crowd Management

U verwacht veel bezoekers bij uw evenement. Dan zijn orde en veiligheid van groot belang. Bij Crowd Support weten wij hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten.

Hondenbeveiliging

Bij sommige evenementen is de inzet van goed getrainde politiehonden een waardevolle aanvulling op de beveiligingsmaatregelen die al genomen zijn. De indrukwekkende uitstraling heeft al vaak een sterk preventieve werking.

Case: ID&T Sensation White

muziek

Sensation is één van de meest toonaangevende dance-evenementen in de wereld waarbij alle bezoekers in het wit verschijnen. Zij noemen het zelf the world’s leading dance event. Crowd Support verzorgt hiervoor alle beveiligingsmaatregelen, waaronder de inzet van beveiligingsmedewerkers. Daarnaast coördineert Crowd Support in samenwerking met de opdrachtgever de veiligheidsplannen. Bijzonder voor Sensation zijn de (verschillende niveaus van) VIP-gasten en de wijze waarop Crowd Support deze VIP’s begeleidt. 

Traffic Support verzorgt het verkeer rondom de Arena en Crowd Support de beveiliging in de ArenA. Zo vullen beide organisatie elkaar mooi aan. Dat is de kracht van de Safety Group. Meer informatie over dit evenement is te vinden op http://www.sensation.com.