Als u een media-evenement organiseert, is Crowd Support uw partner bij uitstek. Wij denken graag met u mee over uw draaiboek en dat van ons. We kijken vooruit en inventariseren mogelijke risico’s. Of het nu gaat om een studio-opname met een grote artiest, een liveshow met veel publiek, of opnames op straat tijdens een evenement, wij zorgen ervoor dat uw productie soepel kan verlopen en de veiligheid van alle betrokkenen gegarandeerd is. Wij geloven in samenwerking en het geven van zekerheid. U toch ook? 

Brandveiligheid

Brand tijdens uw evenement: u wilt er niet aan denken. Maar bij Crowd Support doen we dat juist wel, wij benaderen brandveiligheid namelijk vanuit preventie. Door het doen van de juiste voorbereidingen kunnen we de grootste risico’s beperken.

Hospitality

U wilt de bezoekers aan uw evenement een onvergetelijke dag bezorgen. Een evenement waar ze met plezier op terugkijken. Niet alleen vanwege het programma dat u ze aanbood, maar ook omdat ze zich welkom hebben gevoeld. 

Case: Goede Tijden Event

1

Eind augustus verzamelde de cast van Goede Tijden Slechte Tijden zich weer voor het GTST Live Event. Samen met de fans keken zij naar de ontknoping van de zomercliffhanger en werden het hemd van hun lijf gevraagd door presentator Carlo Boszhard. 

Het daverende succes van de afgelopen jaren zorgde ervoor dat de kaarten de deur uitvlogen. Het live event vond plaats in de studio’s van Endemol in Amsterdam. Crowd Support was erbij en zette beveiligersmedewerkers in en zorgde voor de studio-beveiliging. Traffic Support vulde Crowd Support weer goed aan door de bebording en verkeersbegeleiding voor haar rekening te nemen.