• menu

Over ons

Als specialist in evenementenbeveiliging en crowd management services zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij een evenement betrokken. Veel grote en zeer gerenommeerde organisaties betrekken Crowd Support zelfs bij keuzes rondom de aard en omvang van het evenement.

Voorbereiding
De Project Managers van Crowd Support kunnen op basis van hun kennis en ervaring beoordelen welke veiligheidsmaatregelen nodig en mogelijk zijn. Dit doen zij door de (grootse) plannen van een opdrachtgever te analyseren en beoordelen. Zo krijgen zij inzicht in waar mogelijkheden danwel eventuele knelpunten zitten. De kennis en kunde van onze medewerkers worden ondertussen ook door gemeenten en hulpdiensten erkend. Crowd Support vervult namens de opdrachtgever vaak de rol van expert in het vergunningentraject. De afstemming met de vergunningverlener, politie, brandweer en de geneeskundige hulpdienst is bij ons in vertrouwde handen. Crowd Support ontwikkelt voor de opdrachtgever een veiligheidsplan of deelplannen op het gebied van evenementenbeveiliging en crowd management. Hierin wordt onder meer de maatregelen en inzet toegelicht.

Uitvoering

Wanneer de opdrachtgever met de planvorming heeft ingestemd en de vergunning is verleend, kan met de uitvoering worden begonnen. Die begint voor ons ruim voor de dag van het evenement. Met kennis van de wettelijke voorschriften. Crowd Support verzorgt de beveiliging van de opbouw en bovendien hoeft u zich op de dag zelf niet bezig te houden met hetgeen u bij ons heeft ondergebracht. De beveiliging en het crowd management regelen wij! Ons personeel is ruim op tijd aanwezig, ziet er verzorgd uit, en wéét wat hem of haar te doen staat. Het is een Vakman in Veiligheid, ten alle tijde uw visitekaartje. Crowd Support draagt zorg voor de ontvangst van uw gasten, zorgt voor de toegangscontrole, het bewaken van statische posities en intervenieert wanneer zich onverhoopt incidenten voordoen. Door het actief monitoren en sturen van publieksstromen voorkomen we dat het op enig moment op enige plek té druk wordt, waardoor uw bezoekers zich ontspannen over het evenement kunnen verplaatsen.

Nazorg
Ook als het evenement afgelopen is staan de mannen en vrouwen van Crowd Support al weer klaar. Een evenement is voor ons pas afgelopen wanneer alle gasten van het de evenementenlocatie af zijn en veilig onderweg zijn naar huis. Ten slotte zorgt Crowd Support veelal voor de beveiliging van de afbouw van de evenementenlocatie. Wij vertrekken pas wanneer organisator en leveranciers alle waardevolle spullen hebben meegenomen.

Laten we samen kijken hoe Crowd Support aan het succes van uw evenement bij kan dragen. Neem contact met ons op via contact@crowdsupport.nl of bel telefoonnummer 038-4256705.