Walk through

Om voldoende grip te krijgen op het coronavirus moet iedereen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wanneer iemand hoest of niest, kan het virus zich namelijk in een straal van 1,5 meter verspreiden. Het is van belang om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan deze regels houdt. Ter ondersteuning aan de realisatie hiervan, bieden we een walk through aan. Deze walk through bestaat uit bewezen principes uit de crowd management theorieën. Benieuwd waar deze walk through uit bestaat? Download dan de infographic via de onderstaande button!

Download Pdf

Passantentellingen

In verband met mogelijke drukte kan het ook in winkelstraten en -centra lastig zijn om 1,5-meter afstand te waarborgen. Het is belangrijk dat uzelf en uw bezoekers daarover blijft informeren. We gebruiken sensoren die hoogtemetingen vertalen naar bezoekersstromen. Zo tellen we anoniem en betrouwbaar tot 90% van alle bezoekers. Met de schat aan data die passantentellingen oplevert, kunnen we drukte meten, stromen inzichtelijk maken, voorspellingen doen en bezoekers informeren. Meer weten? Druk dan op de button hieronder en download de infographic!

Download Pdf

Geautomatiseerd deurbeleid

Ook het deurbeleid voor winkels is aangescherpt om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is niet meer toegestaan om meer dan 1 persoon per 10m2 in uw winkel toe te laten. Om dit te monitoren bieden wij digitale publiekstellingen aan. We beschikken over sensoren, systemen en software om het ingevoerde deurbeleid te automatiseren. Internet en stroomvoorziening op locatie zijn daarvoor de enige vereisten. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Download dan de infographic door op de onderstaande button te klikken!

Download Pdf

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze projectmanagers. Bel naar 038-4256705 of klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in.