• menu

Eerste Concert Broederliefde een groot succes!

Datum geplaatst: 03-05-17

Afgelopen zaterdag gaf Broederliefde haar eerste concert en dit was direct het eerste concert dat in het Sparta stadion “Het Kasteel” is gehouden. Het was dan ook niet alleen een uitdaging voor Broederliefde, maar ook voor Crowd Support, die verantwoordelijk was voor de veiligheid rondom het concert.

Wij werkten samen met een voor ons nieuwe organisatie, op een locatie waar nog niet eerder een concert gegeven was. Daarom waren we al vroeg begonnen met de voorbereidingen voor het concert. Dit deden we in goed overleg met de organisatie van het concert en ons zusterbedrijf Traffic Support, die verantwoordelijk was voor een goede doorstroom van het verkeer.

Gezellige sfeer
Door de goed opgeleide beveiligers van Crowd Support was er sprake van een maximale veiligheid voor, na en tijdens het evenement. Crowd Support had alles in de hand en er heerste een gezellige sfeer rondom het concert.

Een goede voorbereiding
Doordat we al in een vroeg stadium om de tafel gingen zowel met traffic Support als met de organisatie ontstond er een optimale samenwerking waarin de plannen goed op elkaar afgestemd werden.

Een geslaagd concert
Mede dankzij Crowd Support en Traffic Support is de droom van Broederliefde om een eigen concert te geven uitgekomen. Het concert was een groot succes met maar liefst 10.000 bezoekers. Een mooi project waarin Crowd Support en Traffic Support de kracht van samenwerking in een vroeg stadium goed konden laten zien.